Beste entertainment

De beste entertainment prijzen gaan naar:

– Abersland 3416; Op de oprit, achter de deur en zelfs uit de kliko kwam deze familie verkleed tevoorschijn. Een vuurtje, griezelige versiering tot in de details en ook nog een spannend heks ‘verhaal’. Het was een hele belevenis.

– Abersland 3403; De ‘spinnenman’, was werkelijk magnifiek! Met zijn duistere stem wist hij jong en oud mee te slepen in zijn verhaal. De oprit was in bijpassende sfeer versierd met o.a. een groot spinnenweb, kaarslicht en een vuurtje. Een belevenis die men niet snel vergeet.

– Abersland 3005; Een hele straat vol rook, muziek, licht en griezelige figuren. De silhouette op het raam en zelfs het spookje (als teken voor het mogen aanbellen) waren helemaal zelf gemaakt. Wat een spektakel!

Heb jij gewonnen? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *