Hulp gevraagd: Lege statiegeld flessen

Het organiseren van Halloween in de Abersland gebeurd op vrijwillige basis. Er is geen budget. Wij proberen om zo min mogelijk geld uit eigen portemonnee te betalen. Niet alles kunnen we gesponsord krijgen. Er blijven veel dingen over die betaald moeten worden. Zoals bijvoorbeeld voor het printen van de uitnodiging brieven. Om de kosten te bedrukken (of om wat extra’s te kunnen regelen) vragen wij om jou hulp.

Mogen wij bij jou thuis langskomen om lege statiegeld flessen op te halen? Laat het ons dan weten. Je zou ons er heel erg mee helpen.

Met jouw gedoneerde statiegeld flessen kunnen wij veel kinderen een Happy Halloween avond bezorgen.

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *