HDV-Productions

Wij zijn enorm blij dat ook dit jaar HDV-Productions aanwezig zal zijn om foto’s maken tijdens Halloween in de Abersland 2019.

Wie of wat is HDV Productions.?
HDV Productions is een Wijchens bedrijf dat zich bezig houdt met het maken van foto en/of film voor promotie doeleinden, onder het motto
“Uw bedrijf of product in de hoofdrol”.

Wil je een relatie wat laten weten over je bedrijf, een activiteit, evenement of product? Laat via een video weten wat je aan kan bieden. Dat kan door een link op te sturen naar een promotievideo, al dan niet geplaatst op je website of op een social media pagina. Sneller, beter en efficiënter kan haast niet.
Tegenwoordig maak je overigens nog maar op één manier echt goed en snel naam: door op het internet te vinden te zijn. En een website is al aardig, maar het gaat vooral om de content, de inhoud van wat je op de website (maar ook op social media) plaatst. En wat promoot een bedrijf, dienst of product beter dan een promotievideo of – foto? Daarmee kan je relaties nog beter laten zien wat je promoten wil.

Sterkste punten van HDV Productions zijn de klantgerichtheid en de zorg voor het af te leveren product. Bij alles geld, dat de kwaliteit het belangrijkste is.
“Slecht materiaal afleveren is geen optie, want het is ook mijn visitekaartje!”
Interesse? Neem contact met me op via mail: dick.vogelzang@gmail.com
of via gsm: 06-13303412. Website: www.hdv-productions.nl (under construction)

Aangezien er steeds meer vraag is aan mij om ook persfoto’s te maken, heb ik ook een Flickr account aangemaakt, waar de foto-streams op komen. Dit wordt een steeds groter deel van mijn portfolio!
Zie: https://www.flickr.com/photos/135809992@N07/albums
https://www.facebook.com/HDVProductionsWijchen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *