Deelnemen Wedstrijden

Je kan tot morgen 30 oktober 2019 meedoen aan de wedstrijden. Had jij tijdens Halloween in de Abersland 2019 de beste outfit van de kinderen, de beste outfit van de volwassene, het best versierde huis of de beste entertainment? Ga naar www.abersland.com/wedstrijd-foto en vul het wedstrijdformulier in. Wie weet win jij dan één van de vele prijzen.

Tevens kan je iemand nomineren voor de publieksprijs. Wie of wat vond jij nou echt bijzonder? Wie vind jij dat er een prijs moet verdienen? Laat het ons weten!

Ook kan je mee doen aan de kleurplaat wedstrijd. Heb jij de kleurplaat op het schoolplein misgelopen. Ga dan naar www.abersland.com/media en download de kleurplaat. Heb je geen printer? Stuur ons dan even een mailtje naar halloween@abersland.com. Meedoen kan tot 1 november 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *