Hulp gezocht

Om Halloween in de Abersland 2020 door te laten gaan zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die ons op de dag zelf kunnen helpen. Zoals het er nu naar uit ziet gaat het feest helaas niet door. Dat is erg jammer voor de vele kinderen die de afgelopen jaren met plezier mee hebben gedaan.

Om het feest door te laten gaan hebben wij hulp nodig op zaterdag 31 oktober 2020 bij het opbouwen, bewaken, maar vooral ook het afbreken van de start locatie. Als we dit samen doen dan zijn we snel klaar en dan kan iedereen genieten van een Happy Halloween avond.

Wil jij dat Halloween in de Abersland doorgaat en kun jij ons helpen op 31 oktober 2020 (al is het maar voor een uurtje)? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *