Gevraagd

Voor de versiering in het bos hebben we (lege) glazen potjes met deksels nodig. Wie kan ons helpen met sparen?

Gezocht: Entertainer.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen door tijdens
Halloween in de Abersland 2019​ de kinderen extra te vermaken (zoals bijvoorbeeld de clown, die afgelopen jaar ballonnen uitdeelde).

Als vrijwilliger hoef je niet in Abersland te wonen om mee te mogen helpen. Help je mee en heb je kinderen? Dan mogen je kinderen ook deelnemen aan het evenement.

Vind jij het leuk om jezelf te verkleden en de kinderen te vermaken?
Neem dan contact met ons op.

Enquête

De bedoeling van Halloween in de Abersland is dat we samen een leuke avond maken voor de kinderen in de wijk. Om meer inzicht te krijgen over hoe we de avond nog beter kunnen laten verlopen en hoe jij/de deelnemers de avond hebben ervaren, hebben wij een enquête gemaakt.

De enquête vind je hier op: http://www.abersland.com/enquete/

Wij zouden het heel fijn vinden als je de tijd zou nemen om deze in te vullen. Alvast bedankt! Namens de organisatie, Thijs en Patricia Teunissen

Halloween in de Abersland 2019

Ook dit jaar gaan we weer Halloween in de Abersland organiseren.
Het evenement gaat op zaterdag 26 oktober 2019 plaatsvinden.
Alle bewoners in Abersland zijn van harte welkom.
Dus hou alvast een plaatsje vrij in je agenda!

Prijzen uitgereikt

Dit weekend hebben we al vele prijzen mogen uitreiken. Een aantal winnaars hebben we op de foto gezet. We willen onze sponsoren : Bloemisterij De Blauwe SteenPizzeria Zuid’t KaashuisCinema RomaZuster Evie WijchenWijchense MolenJaminFittogo Massage WijchenBoerderijwinkel De VormerLogis Hotel Restaurant Zalen HoogeerdVan Eldijk Groente en FruitIJssalon/Chocolaterie MARKT 19Kapsalon MilanoKreadoe wijchenSlagerij Sanders ZuiderpoortBakkerij Kraayennest ontzettend bedanken voor alle prijzen! We wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs.

Prijswinnaars bekend

Alle winnaars zijn bekend. De namen van de prijswinnaars staan in onderstaande berichten. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Neem dan contact met ons op via een privé bericht. Alle winnaars gefeliciteerd en alvast veel plezier met de gewonnen prijs!

Mooist ingezonden video

De mooist ingezonden video is gemaakt door Desire.
Op de video zie je Tibeau. Hij is niet alleen verkleed als Michael jackson, hij heeft ook de moves van een echte ster.

Desire, neem je contact met ons op?

Uitslag Kleurplaat wedstrijd

Wij danken iedereen die heeft meegedaan aan de kleurplaat wedstrijd. Het zijn allemaal prachtige schilderijtjes. De winnaars zijn: Mats Gerrits en Danisha van schaik.

Heb je gewonnen? Neem dan contact met ons op.