Halloween in de Abersland 2019

Ook dit jaar gaan we weer Halloween in de Abersland organiseren.
Het evenement gaat op zaterdag 26 oktober 2019 plaatsvinden.
Alle bewoners in Abersland zijn van harte welkom.
Dus hou alvast een plaatsje vrij in je agenda!

Prijzen uitgereikt

Dit weekend hebben we al vele prijzen mogen uitreiken. Een aantal winnaars hebben we op de foto gezet. We willen onze sponsoren : Bloemisterij De Blauwe SteenPizzeria Zuid’t KaashuisCinema RomaZuster Evie WijchenWijchense MolenJaminFittogo Massage WijchenBoerderijwinkel De VormerLogis Hotel Restaurant Zalen HoogeerdVan Eldijk Groente en FruitIJssalon/Chocolaterie MARKT 19Kapsalon MilanoKreadoe wijchenSlagerij Sanders ZuiderpoortBakkerij Kraayennest ontzettend bedanken voor alle prijzen! We wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs.

Prijswinnaars bekend

Alle winnaars zijn bekend. De namen van de prijswinnaars staan in onderstaande berichten. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Neem dan contact met ons op via een privé bericht. Alle winnaars gefeliciteerd en alvast veel plezier met de gewonnen prijs!

Mooist ingezonden video

De mooist ingezonden video is gemaakt door Desire.
Op de video zie je Tibeau. Hij is niet alleen verkleed als Michael jackson, hij heeft ook de moves van een echte ster.

Desire, neem je contact met ons op?

Uitslag Kleurplaat wedstrijd

Wij danken iedereen die heeft meegedaan aan de kleurplaat wedstrijd. Het zijn allemaal prachtige schilderijtjes. De winnaars zijn: Mats Gerrits en Danisha van schaik.

Heb je gewonnen? Neem dan contact met ons op.

Mooist ingezonden foto

De mooist ingezonden foto is van Maarten. Deze foto beschrijft het beste de sfeer tijdens de halloween avond. Alle mensen rond het vuur om samen een Happy Halloween avond te beleven.

Wil de winnaar contact met ons opnemen?

Beste entertainment

De beste entertainment prijzen gaan naar:

– Abersland 3416; Op de oprit, achter de deur en zelfs uit de kliko kwam deze familie verkleed tevoorschijn. Een vuurtje, griezelige versiering tot in de details en ook nog een spannend heks ‘verhaal’. Het was een hele belevenis.

– Abersland 3403; De ‘spinnenman’, was werkelijk magnifiek! Met zijn duistere stem wist hij jong en oud mee te slepen in zijn verhaal. De oprit was in bijpassende sfeer versierd met o.a. een groot spinnenweb, kaarslicht en een vuurtje. Een belevenis die men niet snel vergeet.

– Abersland 3005; Een hele straat vol rook, muziek, licht en griezelige figuren. De silhouette op het raam en zelfs het spookje (als teken voor het mogen aanbellen) waren helemaal zelf gemaakt. Wat een spektakel!

Heb jij gewonnen? Neem dan contact met ons op.

Best versierde huis

Wat waren er tijdens Halloween in de Abersland toch vele huizen griezelig versierd. Het was voor ons daarom ook moeilijk kiezen welk huis er het beste versierd was. De winnaars zijn: Abersland 1314, Abersland 3206, Abersland 2401, Abersland 1523 en Abersland 2915.

De publieksprijs gaat met de meeste stemmen naar: Abersland 2703

Staat jouw huis er tussen? Neem dan contact met ons op.

Beste outfit kinderen

De winnaars voor beste outfit kinderen zijn:
Saar Gerrits, Jesse Brussel, Sven Bitter, Lucan, Eva van Dorland en Zoë Redelijk. Heb jij gewonnen? Neem dan contact met ons op.