HDV-Productions

Wij zijn enorm blij dat ook dit jaar HDV-Productions aanwezig zal zijn om foto’s maken tijdens Halloween in de Abersland 2019.

Wie of wat is HDV Productions.?
HDV Productions is een Wijchens bedrijf dat zich bezig houdt met het maken van foto en/of film voor promotie doeleinden, onder het motto
“Uw bedrijf of product in de hoofdrol”.

Wil je een relatie wat laten weten over je bedrijf, een activiteit, evenement of product? Laat via een video weten wat je aan kan bieden. Dat kan door een link op te sturen naar een promotievideo, al dan niet geplaatst op je website of op een social media pagina. Sneller, beter en efficiënter kan haast niet.
Tegenwoordig maak je overigens nog maar op één manier echt goed en snel naam: door op het internet te vinden te zijn. En een website is al aardig, maar het gaat vooral om de content, de inhoud van wat je op de website (maar ook op social media) plaatst. En wat promoot een bedrijf, dienst of product beter dan een promotievideo of – foto? Daarmee kan je relaties nog beter laten zien wat je promoten wil.

Sterkste punten van HDV Productions zijn de klantgerichtheid en de zorg voor het af te leveren product. Bij alles geld, dat de kwaliteit het belangrijkste is.
“Slecht materiaal afleveren is geen optie, want het is ook mijn visitekaartje!”
Interesse? Neem contact met me op via mail: dick.vogelzang@gmail.com
of via gsm: 06-13303412. Website: www.hdv-productions.nl (under construction)

Aangezien er steeds meer vraag is aan mij om ook persfoto’s te maken, heb ik ook een Flickr account aangemaakt, waar de foto-streams op komen. Dit wordt een steeds groter deel van mijn portfolio!
Zie: https://www.flickr.com/photos/135809992@N07/albums
https://www.facebook.com/HDVProductionsWijchen/

Kaart aangemelde huizen

Nieuw!

Het eerste aanbel huis is al aangemeld.
Dit jaar gaan we de aangemelde huizen in een digitaal kaartje weergeven op de website www.abersland.com. Mogen de kinderen bij jou thuis aanbellen? Geef het dan aan ons door en wij plaatsen het op de kaart.

Bij een spookje op de kaart is er iets speciaals (bijvoorbeeld een leuke activiteit, spookhuis, entertainment), een rood stipje betekent dat je daar mag aanbellen voor iets lekkers.

Aanmelden kan via www.abersland.com/kaart

Hulp gevraagd: Lege statiegeld flessen

Het organiseren van Halloween in de Abersland gebeurd op vrijwillige basis. Er is geen budget. Wij proberen om zo min mogelijk geld uit eigen portemonnee te betalen. Niet alles kunnen we gesponsord krijgen. Er blijven veel dingen over die betaald moeten worden. Zoals bijvoorbeeld voor het printen van de uitnodiging brieven. Om de kosten te bedrukken (of om wat extra’s te kunnen regelen) vragen wij om jou hulp.

Mogen wij bij jou thuis langskomen om lege statiegeld flessen op te halen? Laat het ons dan weten. Je zou ons er heel erg mee helpen.

Met jouw gedoneerde statiegeld flessen kunnen wij veel kinderen een Happy Halloween avond bezorgen.

Alvast bedankt!

Gevraagd

Voor de versiering in het bos hebben we (lege) glazen potjes met deksels nodig. Wie kan ons helpen met sparen?

Gezocht: Entertainer.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen door tijdens
Halloween in de Abersland 2019​ de kinderen extra te vermaken (zoals bijvoorbeeld de clown, die afgelopen jaar ballonnen uitdeelde).

Als vrijwilliger hoef je niet in Abersland te wonen om mee te mogen helpen. Help je mee en heb je kinderen? Dan mogen je kinderen ook deelnemen aan het evenement.

Vind jij het leuk om jezelf te verkleden en de kinderen te vermaken?
Neem dan contact met ons op.

Enquête

De bedoeling van Halloween in de Abersland is dat we samen een leuke avond maken voor de kinderen in de wijk. Om meer inzicht te krijgen over hoe we de avond nog beter kunnen laten verlopen en hoe jij/de deelnemers de avond hebben ervaren, hebben wij een enquête gemaakt.

De enquête vind je hier op: http://www.abersland.com/enquete/

Wij zouden het heel fijn vinden als je de tijd zou nemen om deze in te vullen. Alvast bedankt! Namens de organisatie, Thijs en Patricia Teunissen