Hulp gezocht

Om Halloween in de Abersland 2020 door te laten gaan zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die ons op de dag zelf kunnen helpen. Zoals het er nu naar uit ziet gaat het feest helaas niet door. Dat is erg jammer voor de vele kinderen die de afgelopen jaren met plezier mee hebben gedaan.

Om het feest door te laten gaan hebben wij hulp nodig op zaterdag 31 oktober 2020 bij het opbouwen, bewaken, maar vooral ook het afbreken van de start locatie. Als we dit samen doen dan zijn we snel klaar en dan kan iedereen genieten van een Happy Halloween avond.

Wil jij dat Halloween in de Abersland doorgaat en kun jij ons helpen op 31 oktober 2020 (al is het maar voor een uurtje)? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.

Vrijwilligers gezocht!

Wij wensen iedereen een Happy 2020!

Doorgaans is januari het moment om de datum van Halloween in de Abersland aan te kondigen. Echter kunnen wij jullie helaas nog niet garanderen dat er op 31 oktober 2020 weer Halloween in de Abersland gevierd zal worden.

Om Halloween in de Abersland door te laten gaan zijn wij dringend op zoek naar veel vrijwilligers die ons op de dag zelf kunnen helpen. Zonder jullie hulp zal het feest helaas niet door kunnen gaan.

Wij hebben hulp nodig bij het opbouwen, bewaken, maar vooral ook het afbreken. Als we dit samen doen, dan zijn we snel klaar en dan kan iedereen genieten van een Happy Halloween avond.

Dus wil jij dat Halloween in de Abersland doorgaat?
Laat het ons weten en kom ons dan helpen

Prijzen uitgereikt

De prijzen zijn uitgereikt. Wij willen nogmaals Cinema RomaLogis Hotel Restaurant Zalen HoogeerdTheater ’t MozaïekZuster Evie WijchenBoerderijwinkel De Vormer , Bakkerij KraayennestIJssalon/Chocolaterie MARKT 19 en Kreadoe wijchen heel erg bedanken voor het sponsoren van de leuke prijzen.

Phebe Thijssen, Saar Gerrits, Yasmine de Boer, Petra Bitter, Karin Loth van Herten en Jessica Dekker, Fam. van den Barg, de Apocalypse straat (19e straat), Saar Modderkolk en Katelyn Krijnen wensen wij heel veel plezier met hun prijs!

De prijswinnaars!

De prijswinnaars van Halloween in de Abersland 2019 zijn:
 
In de categorie Beste outfit kinderen:
– De 1ste prijs gaat naar Phebe Thijssen.
Phebe, jij wint 2 vrijkaarten (1ste rang, inclusief pauze concumptie) voor de theatervoorstelling van VET Kindercabaret – Kapot VET in Theater ’t Mozaïek.
– De 2e prijs gaat naar Saar Gerrits.
Saar, jij wint een ijsbollen kaart van (de lekkerste ijsjes van Wijchen) IJssalon/Chocolaterie MARKT 19.
– De 3e prijs gaat naar Yasmine de Boer.
Yasmine, jij wint een pakketje van Zuster Evie Wijchen om lekkere chocolaatjes mee te maken.
 
In de categorie Beste outift volwassene:
– Petra Bitter.
Petra, jij wint 2 dinerbonnen van Logis Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd.
 
In de categorie Best versierde huis:
– Abersland 2411.
Karin Loth van Herten en Jessica Dekker, jullie winnen 4 vrijkaarten van Cinema Roma
 
In de categorie Beste entertainment:
– Abersland 3416.
Fam. van den Barg, jullie winnen een heerlijk pakket van Boerderijwinkel De Vormer.
 
In de categorie Publieksprijs:
– De apocalypse straat (19e straat).
Jullie winnen een bon voor een luxe vlaai van Bakkerij Kraayennest
 
In de categorie kleurwedstrijd:
– 1ste prijs gaat naar Saar Modderkolk.
Saar, jij wint een leuk knutselpakketje van Kreadoe wijchen.
– 2e prijs gaat naar Katelyn Krijnen.
Katelyn, jij wint een leuk knutselpakketje van Kreadoe wijchen.
 

Winnaars Gefeliciteerd! Er is een berichtje naar jullie gestuurd met meer informatie.

    

In the spotlights

Het was voor ons een moeilijke opgave om te kiezen uit al die prachtige outfits, versierde huizen, kleurplaten, entertainment en publieksprijs nominaties. Wij willen iedereen bedanken voor hun deelname. Het liefst geven wij jullie allemaal een prijs, maar helaas is dat niet mogelijk. De mensen die net niet in de prijzen zijn gevallen willen wij via deze weg in de spotlights zetten:
 
– Abersland 3403, met zijn act als Mexicaanse skelet muzikant
– Sander de boer, met zijn griezelige outfit
– Sven Bitter, met zijn vogelverschrikker outfit
– Abersland 1314, met de heksenhol
– Marleen Berendsen, met haar kleurplaat
– en in de 27ste straat de skeletten projectie.
 
Helaas geen prijs voor jullie, maar voor ons zijn jullie allemaal winnaars. Ook de mensen die niet genomineerd waren. Iedereen heeft zijn best gedaan. Dankzij alle aanbelhuizen was het voor vele kinderen een Happy Halloween.
 
De prijs winnaars maken wij om 12 uur bekend.
Wedstrijden gesloten

De wedstrijden zijn gesloten. We bedanken iedereen voor hun deelname. 2 november maken wij de winnaars bekend.
 
Ben je vergeten deel te nemen aan de wedstrijden, maar wil je nog kans maken op een prijs? Dan kan je nog meedoen aan de kleurwedstrijd. Kleurplaten kunnen worden ingezonden tot vrijdag 1 november.
 
Halloween in de Abersland 2019 is al voorbij, maar vandaag is het officieel Halloween. Dus wij wensen iedereen nogmaals een Happy Halloween!

Deelnemen wedstrijden

Vandaag is de laatste dag om deel te nemen aan de wedstrijden voor beste outfit kinderen, beste outfit volwassene, het best versierde huis of de beste entertainment. Heb jij het wedstrijdformulier nog niet ingevuld? Ga dan snel naar www.abersland.com/wedstrijd-foto en wie weet win jij één van de vele prijzen.

Tevens kan je iemand nomineren voor de publieksprijs. Wie of wat vond jij nou echt bijzonder? Wie vind jij dat er een prijs moet verdienen? Laat het ons vandaag nog weten!

De winnaars worden 2 november bekend gemaakt.