Over

Halloween in de Abersland is sinds 2017 ‘overgenomen’ door Thijs en Patricia Teunissen en van een klein evenement in enkele straten tot een evenement over de gehele wijk Abersland in Wijchen gemaakt.

In 2017 hebben wij dit in principe met zijn tweeën gedaan in amper een maand tijd. We ontdekte al snel dat het ons een beetje veel was en hebben dit jaar dan ook hulptroepen ingeschakeld… ‘the Crew’. Die helpen ons met o.a. de aankleding in het bos, extra vermaak en spannende figuren.

Dit jaar is het feest groter, beter en uitgebreider. We hebben meer mensen in de wijk, we hopen op meer huizen om aan te bellen en natuurlijk nog meer kinderen die langs de deuren gaan. Bovendien hebben we dit jaar ook nog eens speurtocht en leuke prijzen om te winnen!

Wij stellen onze crew graag aan je voor;

 

Organisator, Patricia Teunissen

Hallo Aberslanders! Mijn naam is Patricia, mede-organisator van Halloween in de Abersland. Ik voel me als een vis in het water als het gaat om feestjes organiseren. Prive heb ik al diversen thema feesten georganiseerd. Het is heerlijk om al mijn creativiteit er in te kunnen stoppen, maar bovenal kan ik genieten van de plezier die het de kinderen geeft. Voor het evenement hou ik me bezig met vele administratieve taken, promotie, social media, decoratie en mijn grote hobby: foto’s en video’s maken en bewerken. Ik hoop dat we ook dit jaar weer vele mensen een happy halloween kunnen bezorgen!

 

Organisator, Thijs Teunissen

Hallo, ik ben Thijs mede organisator van dit mooie evenement. Ik heb een voorliefde voor ‘all hallows eve’ al sinds ik het heb gezien in films en series. In deze groep ben ik verantwoordelijk voor het regelen van de sponsoren, website, foto’s en media. Hierdoor ben ik dan ook voornamelijk het aanspreekpunt voor het evenement. Op dit leuke evenement mag ik tevens mijn grote hobby uitoefenen op de avond zelf; Fotografie. Ook dit jaar heb ik er enorm veel zin in om er iets leuks van te maken voor de kinderen. Wie weet zie ik je snel voor mijn lens 📸

 

Crewmember, Jennifer Verheggen-Lutomski

Vroeger als kind in Amerika vierde we Halloween elk jaar. Nu als moeder in Nederland vind ik het leuk Halloween te vieren met mijn kinderen in Nederland. Dus ik vind het zo gaaf dat Abersland is begonnen met deze traditie.

 

Crewmember, Johan Krijnen

Hoi griezeltjes uit Abersland. Mijn naam is Johan 42 jaar en een groot Halloween liefhebber. Al vele jaren ga ik graag naar de Halloween Fright Nights in Walibi. Nu hebben we hier in Abersland een eigen fright night. Ik vind het super leuk om kinderen te entertainen en ook wat te laten schrikken. Whahahahaha!! Tot ziens in Abersland Fright Night….. als jullie durven.

 

Crewmember, Maaike Smits

Hallo allemaal! Mijn naam is Maaike en ik woon in Nijmegen. Dit jaar maak ik officieel deel uit van de crew, maar vorig jaar liep ik al in het bos rond te spoken. Ik doe mee met Halloween in Abersland, omdat ik ook wel een halloween fan ben. Het griezelen en de spanning is echt mijn ding en ik vind het leuk om de kinderen te vermaken!
Wie weet zie je me dit jaar ook weer rondspoken,
dus kijk maar uit!!! 👻👻👻

 

Crewmember, Marisol del Rosario

Hallo Iedereen. Ik ben Marisol en dit jaar voor het eerst lid van de crew. Ik ben fan van Stephen King, dus ik hou wel van een beetje griezelen! Ik zal de kinderen begeleiden tijdens Halloween en ik kijk er naar uit om de kinderen een leuke tijd te bezorgen!

 

Crewmember, Rob Fleury

Beste mensen. Ik ben Rob en ik woon in Lent. Ik heb vorig jaar mee mogen helpen met Patricia en Thijs voor Halloween. Het was de eerste keer dat ik Halloween vierde. Ik vond het geweldig om mee te mogen helpen. De kinderen waren mooi verkleed en de route door de wijk was zeker ook mooi. Dus heb ik mezelf aangemeld als crew lid om de organisatie te helpen. Ik kijk er naar uit om er een mooi feest van te maken. 👻👻

 

Crewmember, Wendy van Dreumel-van den Boogaard

Hallo trick or treaters, mijn naam is Wendy. Ik ben vorig jaar met mijn dochter langs de deuren gegaan en dit jaar zetten wij dit voort. Het enige verschil is dat je nu wat attributen 👻 van mij langs de route kunt verwachten. Aangezien we zeer leuke prijzen hebben om te winnen, zeg ik veel succes allemaal. En heel veel plezier! 👻🕸🎃