Over

Halloween in de Abersland is sinds 2017 ‘overgenomen’ door Thijs en Patricia Teunissen en van een klein evenement in enkele straten tot een evenement over de gehele wijk Abersland in Wijchen gemaakt.

In 2017 hebben wij dit in principe met zijn tweeën gedaan in amper een maand tijd. We waren aangenaam verrast door de vele enthousiaste buurtbewoners die meededen. We ontdekte al snel dat we handen te kort kwamen en hebben in 2018 hulptroepen ingeschakeld: ‘the Crew’. Die hebben ons geholpen met o.a. de aankleding in het bos, extra vermaak en spannende figuren.

In 2018 was het feest groter en uitgebreider. We hadden meer entertainment, meer huizen om bij aan te bellen en ook meer kinderen die langs de deuren gingen. Bovendien hadden we ook nog eens speurtocht en leuke prijzen om te winnen! Het was een enorm succes!

In 2019 gaan we wederom Halloween in de Abersland organiseren. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

 

Wij stellen ons graag aan je voor;

 

Organisator, Patricia Teunissen

Hallo Aberslanders! Mijn naam is Patricia, mede-organisator van Halloween in de Abersland. Ik voel me als een vis in het water als het gaat om feestjes organiseren. Prive heb ik al diversen thema feesten georganiseerd. Het is heerlijk om al mijn creativiteit er in te kunnen stoppen, maar bovenal kan ik genieten van de plezier die het de kinderen geeft. Voor het evenement hou ik me bezig met vele administratieve taken, promotie, social media, decoratie en mijn grote hobby: foto’s en video’s maken en bewerken. Ik hoop dat we ook dit jaar weer vele mensen een happy halloween kunnen bezorgen!

 

Organisator, Thijs Teunissen

Hallo, ik ben Thijs mede organisator van dit mooie evenement. Ik heb een voorliefde voor ‘all hallows eve’ al sinds ik het heb gezien in films en series. In deze groep ben ik verantwoordelijk voor het regelen van de sponsoren, website, foto’s en media. Hierdoor ben ik dan ook voornamelijk het aanspreekpunt voor het evenement. Op dit leuke evenement mag ik tevens mijn grote hobby uitoefenen op de avond zelf; Fotografie. Ook dit jaar heb ik er enorm veel zin in om er iets leuks van te maken voor de kinderen. Wie weet zie ik je snel voor mijn lens 📸

 

Crewmember, Maaike Smits
Functie: Assistente & Entertainer

Hallo allemaal! Mijn naam is Maaike en ik woon in Nijmegen. Sinds vorig jaar maak ik officieel deel uit van de crew, maar in 2017 liep ik ook al in het bos rond te spoken. Ik doe mee met Halloween in Abersland, omdat ik ook wel een halloween fan ben. Het griezelen en de spanning is echt mijn ding en ik vind het leuk om de kinderen te vermaken! Wie weet zie je me dit jaar ook weer rondspoken, dus kijk maar uit!!! 👻👻👻

 

Crewmember, Johan Krijnen
Functie: Opbouwer & Entertainer

Hoi griezeltjes uit Abersland. Mijn naam is Johan 43 jaar en een groot Halloween liefhebber. Al vele jaren ga ik graag naar de Halloween Fright Nights in Walibi. Nu hebben we hier in Abersland een eigen fright night. Ik vind het super leuk om kinderen te entertainen en ook wat te laten schrikken. Whahahahaha!! Tot ziens in Abersland Fright Night….. als jullie durven.

 

Crewmember, Rob Fleury
Functie: Opbouwer

Beste mensen. Ik ben Rob en ik woon in Lent. Ik heb in 2017 mee mogen helpen met Patricia en Thijs voor Halloween. Het was toen de eerste keer dat ik Halloween vierde. Ik vond het geweldig om mee te mogen helpen. De kinderen waren mooi verkleed en de route door de wijk was zeker ook mooi. Dus heb ik mezelf in 2018 aangemeld als crew lid om de organisatie te helpen. Ik kijk er naar uit om er een mooi feest van te maken. 👻👻

 

Crewmember, Jennifer Verheggen-Lutomski
Functie: Opbouwer & Entertainer

Vroeger als kind in Amerika vierde we Halloween elk jaar. Nu als moeder in Nederland vind ik het leuk Halloween te vieren met mijn kinderen in Nederland. Dus ik vind het zo gaaf dat Abersland is begonnen met deze traditie.

 

Crewmember, Douglas Boekhoudt
Functie: Entertainer & Afbreker