Wedstrijd

Wedstrijd

 1. Beste outfit kinderen
  Is jouw kind tijdens het evenement verkleed? Maak er een foto van en doe mee. De organisatie zal na het evenement de moeilijke taak krijgen om het beste kostuum of de beste schmink er uit te halen. Ben jij het beste verkleed, dan win je 2 vrijkaarten voor de theatervoorstelling van VET Kindercabaret – Kapot VET op zondag 10 november om 14:30 uur in Theater ’t Mozaïek.
  Tevens maak je kans op een ijsbollen kaart van Ijssalon/Chocolaterie Markt 19 en een pakketje van Zuster Evie om (Halloween) chocolaatjes mee te maken.
 2. Beste outfit volwassene
  Ook als ouder, begeleider, of thuisblijver is het leuk wanneer je voor het evenement je even flink uitdost. Doe jij mee? Stuur dan een foto van jou in je outfit naar ons. Dan maak je kans op 2 dinerbonnen van Hoogeerd.
 3. Best versierde huis
  Tijdens het evenement komen we natuurlijk ware spookkastelen tegen. Deze moeite willen wij ook graag extra belonen. Heb jij je huis griezelig versierd? Stuur ons dan een foto, met het adres en maak kans op 4 vrijkaarten van Cinema Roma
 4. Beste entertainment
  Vind jij het leuk om de kinderen te vermaken met een leuke activiteit of om ze te verrassen met bijvoorbeeld een griezelig verhaal? Leg het vast op video of foto en doe mee. De winnaar krijgt een heerlijk pakket van Boerderijwinkel De Vormer.
 5. Publieksprijs
  Ook dit jaar is er weer een publieksprijs te winnen. Welk huis vind jij het beste versierd? Maak er een foto van en laat het ons weten.  De winnaar krijgt een bon voor een luxe vlaai van Bakkerij Kraayennest.
 6. Kleurplaat
  Vind jij het leuk om te knutselen en kleuren?
  Download de kleurplaat, maak er iets moois van en doe mee aan de kleurwedstrijd. Lever hem in bij Abersland 3229 of maak er een foto van en stuur die naar ons toe via het wedstrijdformulier. Dan maak je kans op een leuk knutsel pakket van Kreadoe Wijchen. Meedoen kan tot 1 november 2019.

Meedoen kan tot 30 oktober (met uitzondering van de kleurwedstrijd) door het wedstrijdformulier in te vullen.

De winnaars worden 2 november bekend gemaakt.